Vágólapra másolva!
Hiába rúgott egy nagyon szép gólt a magyar válogatott támadó, Gazdag Dániel, csapata, a Philadelphia Union 3-1-re kikapott és búcsúzott az Észak- és Közép Amerikai Ligák Kupája nevű sorozat elődöntőjében.

A Philadelphia Union 3-1-es vereséget szenvedett az Észak- és Közép-Amerikai Ligák Kupája sorozat elődöntőjében a Columbus Crew otthonában, így nem jutott be a döntőbe. 

A magyar válogatott Európa-bajnokságot megjárt támadója, a 31. percben talált be, miután egy labdaszerzést követően szép cselekkel tisztára játszotta magát, majd a jobb alsó sarokba lőtt, ezzel alakította 1-1-re az eredményt (a gól 1:35-től látható).

A hazai csapat azonban még a szünet előtt újra vezetést szerzett, ismét az uruguayi válogatott csatár, Diego Rossi jóvoltából, majd a második félidő elején Cucho Hernández gólja el is döntötte a meccset.

Gazdag Dániel végig a pályán volt, az Union pedig a kiesést követően a sorozat bronzmeccsén léphet pályára a Colorado Rapids ellen. A fináléban a Crew a Rapidsot nagyon sima 4-0-val elintéző Los Angeles FC-vel találkozik.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!