Vágólapra másolva!
A Sparta Praha, az RB Salzburg és a Young Boys jutott tovább kedden este a labdarúgó Bajnokok Ligája selejteztőjének utolsó fordulójából a főtáblára. A Galatasaray-YB-mérkőzés igen paprikásra sikeredett, ahogy várható volt, nem is múlt el balhé nélkül.

A legizgalmasabb összecsapásnak a Galatasray-Young Boys-mérkőzés ígérkezett, melyre a svájciak 3-2-es előnnyel készülhettek. 

Galatasaray v Young Boys - UEFA Champions League
Nem múlt el balhé nélkül a Galatasaray-Young Boys-meccs
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

A török együttes hazai pályán nem volt esélytelen, ám képtelen volt bevenni a svájciak kapuját, a hajrában - a 87. percben Virginius révén - ráadásul a vendégek voltak eredményesek.

A találkozón a törökök kapusa, a rutinos Fernando Muslera a kiállítás sorsára jutott, repültek be a söröspoharak a pályára, a játékosok egymást lökdösték, majd a végén egy kis tömegverekedés is kialakult. 

Egy biztos, érzelmekben és izgalmakban nem volt hiány Isztambulban, ahol óriási bravúrt ért el a svájci Young Boys.

A balhéról készül pillanatok a linkre kattintva nézhetőek meg.

Ami a további keddi visszavágókat illeti, a prágaiak a Malmőt az idegenbeli első meccshez hasonlóan hazai pályán is 2-0-ra verték, míg a Salzburgnak az 1-1-es hazai döntetlen is biztos továbbjutást ért a Dinamo Kijev ellen, melyet egy hete 2-0-ra győzött le.

A párharcok győztesei a csoportkörbe jutottak, míg a vesztesei az Európa-liga főtáblájára kerültek. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!