Vágólapra másolva!
Mint ismert, az angol labdarúgó másodosztályban szereplő West Bromwich Albion szerződtette a magyar válogatott Callum Stylest. A magyar válogatott focista négyéves szerződést írt alá a csapattal, s az a célja, hogy feljusson az angol csapattal a másodosztályból a Premier League-be. Callum Styles tiszteletére máris dalt költöttek a WBA szurkolói.

Az egykoron Gera Zoltánt is foglalkoztató klub - rajta kívül a tragikus sorsú Fülöp Márton szerepelt még az együttesben, ő három meccsen védte a West Bromwich kapuját - szombat este a honlapján számolt be arról, hogy négy évre szól a megállapodás a sokoldalú futballistával. 

Callum Styles, WBA
Callum Styles a WBA játékosa lett
Fotó: WBA/X

A magyar nemzeti csapatban eddig 23-szor szerepelt 24 éves Styles a Barnsley játékosa volt, de kölcsönben a Buryben, a Millwallban és a Sunderlandben szerepelt.

Callum Styles PL-feljutásról álmodik, dalt is írtak már róla

Callum Styles - aki négyéves szerződést kötött a WBA-val - célja az, hogy az együttessel közösen tegye meg az újabb szintlépést, azaz feljusson a Premier League-be.

"Ez egy nagy klub, amelynek a Premier League-ben a helye. Mindenkinek az a célja, hogy vissza is kerüljön oda. Ilyen lehetőségre nem lehetett nemet mondani" 

– idézte új magyar játékosát a West Bromwich honlapja.

Stylest szeretettel fogadták a WBA szurkolói, az X-en a bejelentő poszt alatt már egy szurkolói dalt is írtak a tiszteletére. Ha a magyar válogatott középpályás sikeres lesz a klubnál, ez vagy valami hasonló felharsanhat majd az arénában is

 - szúrta ki a Magyar Nemzet.

A WBA legutóbb a 2020/21-es idényben szerepelt a Premier League-ben. Tavaly nem volt messze a feljutástól, az ötödik helyen végzett a Championship tabelláján, de a szintlépésért rendezett rájátszás elődöntőjében kikapott a Southamptontól. Az aktuális idényt is jól kezdte a West Brom: három forduló után hét ponttal a másodosztály tabellájának negyedik helyén áll.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!