Vágólapra másolva!
A legutóbb ezüstérmes Arsenal 2-0-ra legyőzte vendégként az előző idényt a negyedik helyen záró Aston Villát a labdarúgó Premier League második fordulójának szombati rangadóján. A meccs azonban nem a gólok, sokkal inkább Leandro Trossard gólöröme miatt marad emlékezetes. Legalábbis most azon pörög az internet népe, hogy mit csinált pontosan a belga válogatott focista.

A szombati nap rangadóján a két Bajnokok Ligája résztvevő meccsén a legutóbbi ezüstérmes Arsenal 2-0-ra nyert az előző idényben negyedik helyen záró Aston Villa otthonában. 

Leandro Trossard
Leandro Trossard dühös volt a gólja után 
Fotó: X

A találkozón sokáig nem esett gól, majd a belga Leandro Trossard a beállása után nem sokkal, egészen pontosan a 67. percben megszerezte a vezetést.

Leandro Trossard gólöröme nagy port kavart

Ám mindenkit meglepett azzal, ami ezután következett: 

Leandro Trossard ugyanis a látványos gólöröm helyett mintha inkább szomorú, vagy éppen dühös lett volna. Nehéz megállapítani, még a csapattársak sem igazán értették a helyzetet, próbálták kedvesen lökdösni, hogy öröljün már. Végül Saliba unszolására előkerült egy kis gólöröm a megszokott repertoárból, de látszott, hogy valami nincs rendben.

A rajongók is csak találgatnak a közösségi oldalakon, de a legtöbbjük szerint a kevés játékidő miatt bosszús a belga focista. Ez nem is lenne meglepő magyarázat, mivel az első két bajnokin összesen 35 perc játéklehetőséget kapott, az Arsenal-szurkolók többsége szerint is sokkal többet érdemelne ennél. 

Az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta szerint pozitív, ahogy Trossard reagált: 

"Ha nem kerülsz be a kezdőcsapatba, különböző módokon lehet rá reagálni. Leo ideges, de meg akarja mutatni a pályán, hogy mit tud, ez jó példa a csapat többi tagjának."

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!