Vágólapra másolva!
A Debrecen futballcsapatának 109-szeres válogatott csapatkapitánya a hajdúsági klub honlapjának nyilatkozva kategorikusan cáfolta, hogy ő állna a csapat szerb edzőjének, Srdjan Blagojevicsnek a kirúgása mögött.

A Debreceni VSC vezetősége az Újpesten elszenvedett 3-0-s vereség másnapján kirúgta a csapat edzőjét, Srdjan Blagojevicset. A szerb szakember helyét ideiglenesen a klub korábbi játékosa, Dombi Tibor veszi át.

Blagojevics kirúgását kezdettől fogva sokan a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs számlájára írták. A 109-szeres válogatott középpályás most a klub honlapján cáfolta, hogy az ő döntése lett volna a szerb edző távozásának hátterében.

dvsc, Dzsudzsák Balázs, Debreceni VSC
Dzsudzsák Balázsék célja továbbra is az, hogy harcban legyenek a dobogóért zajló versengésben
Fotó: dvsc.hu

Egy edzőváltás során általában mind a két fél hibás, ez nem Dzsudzsák Balázs döntése volt.

 Nincs szükségem magyarázkodásra, de több mint egy 120 éves klubról beszélünk, amely megérdemli a tiszteletet. Valószínűleg olyan valaki írta a cikket, aki életében nem volt még Loki-meccsen, és szeretett volna még egyet belerúgni az alapból földön lévő csapatba. Komoly klubvezetésről beszélünk, amely tisztában van egy edzőváltás súlyával. 

Kissé cinikusan azt is mondhatnám, köszönöm, ha valaki azt feltételezi, hogy én döntök egy edző kilétéről, de ez nyilván nem így van. Úgy érzem, többet tettem már a Lokiért annál, hogy ilyen támadások érjenek.

 Mindig is azon voltam és vagyok lassan már 14 éve szinte mindig csapatkapitányként, hogy minden edzőt segítsek a siker és a csapat jobb szereplése érdekében. A klub is megérdemli a tiszteletet és azt, hogy senki ne indítson el egy ilyen lavinát."

A kapitány szerint a szurkolók a sikerért mindent megtevő, csúszva-mászva küzdő Lokit akarják látni a pályán, és mint mondta az újpesti vereség után mentálisan napról-napra jobban van a csapat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!