Vágólapra másolva!
Az angol Premier League-ben szereplő AFC Bournemouth egy évre kölcsönvette az előző idényt a Real Madridnál töltő spanyol válogatott kapust, Kepa Arrizabalagát.

Hivatalos honlapján jelentette be az angol Premier League-ben szereplő, és a magyar válogatott Kerkez Milost is foglalkoztató AFC Bournemouth, hogy egy idényre kölcsönvette a spanyol válogatott kapust, Kepa Arrizabalagát.

A 30 éves, tizenháromszoros válogatott kapus kölcsönből érkezik kölcsönbe, ugyanis játékjoaga még mindig annál a Chelsea-nél van, amelyik 2018-ban nem kevesebb, mint 80 millió euróért vett meg az Athletic Bilbaótól. A londoniakkal 2021-ben Bajnokok Ligáját is nyerő kapusra, azonban most már a második idényben nem tart igényt a klubvezetés, így az előző, madridi kölcsönadása után ismét kölcsönbe kerül.

A Reallal bajnokságot, spanyol szuperkupát és Bajnokok Ligáját nyert, az Európa-bajnoki keretbe azonban nem kapott meghívót. Hasonló klubsikerekre aligha számíthat Kerkez Milos csapatánál, hiszen a Bournemouth fő célja a biztos bennmaradás kiharcolása.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!