A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
Vágólapra másolva!
A spanyol válogatott Európa-bajnok középpályása Dani Olmo már elköszönt az RB Leipzig labdarúgócsapatától, ugyanis biztossá vált, hogy a Barcelonában folytatja pályafutását.

A 26 éves spanyol játékos 2020-ban a Dinamo Zagrebtől igazolt a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató együtteshez - itt Szoboszlai Dominik csapattársa is volt -, amellyel a Német Kupát kétszer, a szuperkupát pedig egyszer nyerte meg.

Egy fiatal klub, egy fiatal játékos. Együtt nőttünk fel, együtt nyertük az első trófeáinkat és együtt írtunk történelmet.

Rengeteg felejthetetlen emlék, amik mindig velem maradnak. Köszönöm, RB Leipzig, örökre a szívemben maradsz" - írta közösségi oldalán a technikás középpályás, aki 148 mérkőzésen 29 gólt szerzett az együttesben.

Olmo tavaly 2027-ig szerződést hosszabbított a lipcseiekkel, ám hivatalossá vált, hogy az FC Barcelonában folytatja karrierjét - 

írta meg az MTI. A katalán sztárcsapat közölte, hogy 2030-ig szóló szerződést kötött a játékossal, akinek a kivásárlási ára 500 millió euró lesz. A hírek szerint a Barcelona 55 millió euróért szerezte meg Olmót, de ez a spanyol klasszis teljesítményének a függvényében 62-re is emelkedhet.

Olmo kulcsszereplője volt az idén Európa-bajnokságot nyerő spanyol válogatottnak, a németországi kontinenstornán három gólt lőtt és két gólpasszt adott.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!