A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Liverpool az amerikai túrája utolsó felkészülési mérkőzésén 3-0-ra legyőzte a Manchester Unitedet. Szoboszlai Dominik ezúttal nem kapott lehetőséget Arne Slottól, a Liverpool új edzője pedig el is mondta, miért döntött így.

Természetesen Szoboszlai Dominik is elutazott a Premier League-ben szereplő Liverpool edzőtáborába az Egyesült Államokba. Az amerikai túra első meccsén, a spanyol Real Betis elleni találkozón a magyar focista szerezte a győztes gólt, majd a 23 éves középpályás az Arsenal ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen is pályára lépett. A tengerentúli turné utolsó meccsén, a Manchester United elleni találkozón viszont Szoboszlai nem kapott lehetőséget a Liverpool új edzőjétől, Arne Slottól, aki még a mérkőzés előtt megindokolta döntését.

Liverpool FC v Real Betis - Pre-Season Friendly
Szoboszlai Dominik pihenőt kapott Arne Slottól, ezért kihagyta a Manchester United elleni felkészülési meccset
Fotó: Getty Images via AFP

Ez a turnénk 13. napja. Dominik eddig minden edzésen és mindegyik meccsen részt vett. Azt gondolom, kicsit fáradt, és nem akarunk kockáztatni a játékával. 

A meccs után visszarepülünk Liverpoolba, és kedden már minden játékos csatlakozik a kerethez, nem akartunk kockáztatni, hogy bárki is kidőljön a sorból a mai mérkőzésen" - idézte a Nemzeti Sport a holland szakembert, aki először hagyta ki a csapatból a magyar játékost, mióta Jürgen Klopp távozása óta ő irányítja az angol együttest.

A Liverpool augusztus 17-én kezdi a 2024/2025-ös klubidényt, de előtte hazai pályán még egy felkészülési meccset játszik: augusztus 11-én a spanyol Sevilla lesz Szoboszlaiék ellenfele.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!