A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Mint ismert, Szoboszlai Dominik is elutazott a Premier League-ben szereplő Liverpool edzőtáborába az Egyesült Államokba. Az angol sztárcsapat éjszaka az Arsenal ellen lépett pályára és 2-1-re nyert a magyar válogatott focistával a kezdőcsapatában. A klubja pedig nem akármilyen fotó osztott meg Szoboszlairól, aki félmeztelenül, napszemüvegben pózolt a kispadon.

Szoboszlai Dominik ezúttal is kezdő volt, 72 percet kapott Arne Slottól, a csapat holland edzőjétől. 

Arsenal FC v Liverpool FC - Pre-Season Friendly, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik az Arsenal ellen is jól játszott
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2024 Getty Images

A magyar focista a Liverpool második gólja előtti akcióban kulcspasszt adott. Ám nem csak emiatt marad emlékezetes a meccs a magyar szurkolók számára, hanem a Szoboszlairól készült fotó miatt is.

A Liverpool a közösségi oldalán osztott meg egy képet a magyar válogatott csapatkapitányáról, amelyen félmeztelenül, napszemüvegben pózol. A rajongók nem meglepő módon imádják a bejegyzést, pár óra alatt már több mint 200 ezer kedvelést kapott.

"Liverpool-hangulat jelenleg"; Szobo ragyogni fog ebben a szezonban; Nagyon jól fog mutatni a sztorimban" - írták a képhez a rajongók.

A Liverpool a PL-szezon előtt előbb a Manchester Uniteddel, majd a Sevilla együttesével is találkozik még, majd a bajnokságban az újonc Ipswich otthonában kezdi meg a szezont.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!