A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A címvédő Ferencváros kétgólos győzelmet aratott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának első szombati mérkőzésén. Kapitális, mondhatni komédiába illő védelmi hiba után döntötte el a meccset a ferencvárosi Mohamed Ali Ben Romdan.

A meccsen Ben Romdan büntetőjével szerzett vezetést a Fradi az első félidőben, majd a 93. percben a tunéziai válogatott játékos döntötte el végleg a három pont sorsát, méghozzá nem akármilyen körülmények között.

Fradi, Ben Romdan
Ben Romdan volt a Frdi hőse
Fotó: fradi.hu

 A DVTK játékosa Sanicanin megpróbált felszabadítani, de hátba lőtte csapattársát, Holdampfot, így adott gólpasszt Ben Romdannak.

Íme, az M4 Sport videója:

A fővárosiak továbbra is százszázalékosak az élvonalban, igaz, ez csupán a második találkozójuk volt, mert a nyitókörben a debreceni fellépésük elmaradt. A zöld-fehérek kedden kétgólos hátrányban fogadják a dán Midtjyllandot a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának hazai visszavágóján. A miskolciak három kör után is nyeretlenek.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!