A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő ETO FC Győr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a 27 éves egyszeres tunéziai válogatott támadót, Sahli Ouijdit.

A francia-tunéziai kettős állampolgárságú futballista a Club Africain csapatánál kezdte a pályafutását, majd 2021-ben légiósnak állt, és azóta európai csapatokban szerepelt. Megfordult a kazah Kaszpij Aktau, a görög Apollon Szmirnisz, a montenegrói Szutjeszka Niksics és a szerb élvonalbeli Radnicski Kragujevac együttesében is.

sahli ouijdi, eto fc győr
Tunéziai válogatott támadót igazolt az ETO FC Győr
Fotó: eto.hu

A győri klub a közleményében emlékeztet rá, hogy a szélső idén júniusban mutatkozott be a tunéziai válogatottban egy Namibia elleni vb-selejtezőn, emellett a Konferencia-ligában is szerzett már nemzetközi tapasztalatokat.

Steven Vanharen sportigazgató kiemelkedő igazolásnak tartja Sahli érkezését.

Nagyon örülök, hogy egy olyan játékost sikerült szerződtetnünk, mint Sahli. Ő egy kiváló játékos, aki hozza majd azt a minőséget és azokat az elemeket, amelyek jelenleg hiányoznak a pályáról”

 – nyilatkozta a győriek sportigazgatója.

A tunéziai támadó a Győr ötödik nyári szerzeménye, s egyben a Transfermarkt szerint a 28 fős felnőtt keret 20. külföldi labdarúgója. Az élvonalba kilenc év után visszajutott zöld-fehérek három forduló után jelenleg pont nélkül állnak az utolsó helyen.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!