A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A nyolcszoros válogatott Eppel Márton a labdarúgó NB I újoncához, a Nyíregyháza Spartacus csapatához igazolt.

Eppel Márton számára nem ismeretlen az NB I, a 190 cm magas csatár korábban az MTK-ban, a Honvédben, a Diósgyőrben, a Dunaújvárosban és a Paks csapatában is futballozott, továbbá légióskodott Hollandiában, Belgiumban, Lengyelországban és Kazahsztánban is. 

Magyarországon a Budapest Honvéd játékosaként bajnok lett a 2016/2017-es szezonban, amely során 16 találatával a gólkirályi címet is elhódította.

"Örülök, hogy Nyíregyházán játszhatok. Fontos volt, hogy minél hamarabb, lehetőség szerint még a rajt előtt eldőljön, hol folytatom. Nagyon várom, hogy elkezdjük a közös munkát, és hogy pályára léphessek! 

Szeretnék újra az NB I-ben bizonyítani, komoly motivációval érkeztem, de ez megvan a klubnál is, ezért bízom abban, hogy sikeresek leszünk" -

idézte a Nyíregyháza honlapja a 32 éves Eppel Mártont, aki a magyar élvonalban az MTK játékosaként éppen a Szpari ellen mutatkozot be 2009 áprilisában. 

A Nyíregyháza az előző idényben magabiztos teljesítménnyel nyerte meg az NB II-őt, és az ETO FC Győr csapatával együtt feljutott az élvonalba.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!