A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Vasárnap délután a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool felkészülési mérkőzésén 4-1-re legyőzte a Sevilla csapatát. A magyar válogatott csapatkapitánya egy egészen káprázatos támadás végén egy rendkívül önzetlen gólpasszal vette ki a részét a sikerből,utána pedig üzent a szurkolóknak.

A Sevilla elleni találkozót már az első félidőben eldöntötte a Liverpool, ráadásul az angol csapat harmadik gólja annyira gyönyörű volt, hogy azóta bejárta az internetet. 

Egy zseniális labdakihozatal végén az üres területbe befutó Szoboszlai kapott egy kiugratást, ziccerbe került, azonban lövés helyett a mellette érkező Luis Diazhoz passzolt, a kolumbiai támadó pedig könnyedén az üres kapuba lőtt.

A találkozót Szoboszlai Dominik végigjátszotta, ráadásul a Sofascore-nál Luis Diaz (8.6) és Diogo Jota (7.8) után a harmadik legjobb (7.4) osztályzatot kapta.

A Liverpool jövő szombaton az újonc Ipswich Town csapatát fogadja az Anfielden a Premier League nyitómérkőzésén. Nem mellesleg minden jel arra mutat, hogy a nyáron kinevezett új edző, a holland Arne Slot is bízik Szoboszlaiban, aki izgatottan várja a szezonkezdetet.

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik nagyon várja a szezon kezdetét
Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

„Nagyon jó érzés volt újra itthon játszani. Jól sikerült az előszezon. Jöhet a 2024/25-ös idény” – írta a közösségi oldalán Szoboszlai Dominik, aki az első liverpooli szezonjában 45 meccsen 7 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott, mellett pedig megnyerte az angol Ligakupát is. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!