Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport arról ír, hogy az NB I-ben szereplő Újpest FC már mindenben megegezett a Torinóval és a játékossal is, így Horváth Krisztofer hamarosan a lila-fehér klub focistája lesz.

Az Újpest nemrég jelentette be a válogatott Fiola Attila érkezését, de máris itt az újabb magyar válogatott érkező. A sportnapilap információi szerint a Torino alkalmazásában álló Horváth Krisztofer esetében már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokra van szükség, és amennyiben ezeken megfelel a 22 éves játékos, akkor hamarosan újra az NB I-ben szerepelhet.

Magyarország, magyar válogatott, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, euro2024magyarok, edzés, 2024.06.20.
Horváth Krisztofer az Újpest játékosa lehet
Fotó: Mirkó István

Horváth Krisztofer a nyári felkészülést még a Torinóval végezte el, sajtóhírek szerint az Újpest és a Ferencváros is szerette volna megszerezni, de úgy tűnik, az Újpest lesz a befutó. A Fradi már nyár elején szerette volna megszerezni a 22 éves támadót, majd nemrégiben újra egyeztettek egymással a felek, az FTC ugyanis nem mondott le a leigazolásáról és kölcsönvette volna őt vételi opcióval. Horváth azonban elsősorban olyan csapatot szeretne most választani, ahol kvázi garantálják neki a kezdőcsapatot és a folyamatos játéklehetőséget.

Horváth Krisztofer Zalaegeszegen nevelkedett, majd Olaszországba került, ahol 2020-ban szerződtette a Torino, majd kölcsönadta Szegedre, Debrecenbe, végül pedig Kecskemétre, ahol az előző másfél idényt töltötte, és 47 bajnoki mérkőzésen 17 gólt szerzett, és bemutatkozhatott a magyar válogatottban is, ahol eddig két meccsen szerepelhetett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!