Vágólapra másolva!
A Bundesliga ötödik fordulójában szuperrangadót rendeznek, ugyanis a címvédő Bayer Leverkusen a Bayern München otthonába látogat szombat este.

Az előző szezon legnagyobb szenzációját okozta a Bayer Leverkusen azzal, hogy veretlenül megnyerte a Bundesligát, esélyt sem adva a hosszú éveken át abszolút egyeduralkodó Bayern Münchennek. Xabi Alonso együttese a Német Kupát is elhódította, az Európa-ligában pedig szintén döntőig jutott, ám ott az Atalanta 3-0-ra legyőzte.

A Bayern nem zárt túl jó idényt tavaly, az új edzővel, Vincent Kompanyval azonban bombaformában kezdte a 2024/2025-ös évadot. 

A bajor rekordbajnok a BL-ben a Dinamo Zagreb elleni 9-2-es kivégzéssel rajtolt, a Bundesligában pedig az eddigi összes meccsét megnyerte, négy forduló után 16-3-as gólkülönbséggel áll.

GER, 1.FBL, Bayer Leverkusen vs FC Bayern Munich
A Leverkusen az előző idényben sokkolta a Bayernt
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Hasan Bratic

Jelenleg a Bayern vezeti a tabellát, a Leverkusen pedig három győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen áll, így elképesztő csata, igazi csúcsfutball várható már a Bundesliga ötödik fordulójában. 

A Bayern München-Bayer Leverkusen szuperrangadó szombaton 18.30-kor kezdődik az Allianz Arénában. 

A veretlenül éllovas bajorok legutóbb két éve győzték le bajnoki találkozón aktuális ellenfelüket, az előző idényben Münchenben 2-2-es döntetlen, Leverkusenben pedig 3-0-s hazai siker született.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!