Vágólapra másolva!
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München sztárja, Harry Kane a visszavonulása után nem valószínű, hogy színész lesz. Az angol válogatott támadó ugyanis egy reggeli zabkását népszerűsítő videóban tűnt fel, de a színészi alakítása igencsak kínosra sikerült.

Az angol válogatott csapatkapitánya, Harry Kane egy reklámban tette próbára a színészi képességeit. 

Harry Kane, 3Bears
Harry Kane a 3Bears reklámjában tűnt fel
Fotó: 3Bears

Harry Kane színészként sem fog díjakat nyerni

A 31 éves focista igent mondott arra, hogy a müncheni székhelyű német-brit zabkásagyártó cég, a 3Bears arca legyen - írja a The Sun.

A márka első kampányában - amelyet a The Office című tévésorozatot mintájára forgattak -, a cég "új alkalmazottjaként" szerepel. A 90 másodperces reklámban Kane zavart kollégát alakít az irodában töltött első napján. Megérkezik a 3Bears főhadiszállására, és bemutatkozik Tim Nichols és Caroline Nichols társtulajdonosoknak.

 A Bayern München sztárja megpróbál beszélni a zavarodott munkatársakkal, de ők nem válaszolnak.

Kane ezután egy focilabda alakú bögrét tesz az asztalra, és megkérdezi: "Gondolom a reggeli benne van?"

Kane a céggel való együttműködéssel kapcsolatban elmondta, sportolóként számára a reggeli a legfontosabb étkezés, fontos neki, hogy hogy mit viszek be a szervezetébe, illetve miként étkezik a családja.

"Amikor felfedeztem a 3Bearst, azt szerettem benne, hogy egy másik szintre emelték a zabkását. A 3Bears zab tökéletes választás, mivel kiváló természetes fehérje-, rost- és összetett szénhidrátforrás. És mindez természetes összetevőkből, mesterséges adalékok hozzáadása nélkül" - mondta Kane, aki szerint épp ezért jónak tartja az együttműködést a 3Bears-szel.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!