Vágólapra másolva!
A Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt csapatának magyar játékosa, Fenyő Noah 2029-ig meghosszabbította szerződését a német klubbal.

Idén nyáron kapott profi szerződést az Eintracht Frankfurt futballcsapatától a 18 éves Fenyő Noah, aki ifj. Lisztes Krisztán mellett a második magyar játékosa a Bundesliga-klubnak. A Frankfurtban született, magyar-német kettős állampolgárságú Fenyő az Eintracht U17-es és U19-es csapataiban korábban 52 mérkőzésen játszott, ezeken négy gólt lőtt és hét gólpasszt adott. A német együttes Európa-liga-keretébe is benevezett játékos ebben az idényben már 6 meccsen lépett pályára a frankfurtiak U21-es csapatában, a 18 éves középpályást nem győzték dicsérni a klubnál.

Nagyon nyugodt, amikor nála van a labda, mindig a jó megoldást keresi, továbbá kiváló a stressztűrő képessége

- méltatta a fiatal tehetséget Timmo Hardung sportigazgató.

"Noah a saját utánpótlásunk játékosa, rendkívül tehetséges, a játéka minőséget képvisel. Velünk volt az amerikai edzőtáborban, részt vett a profikkal felkészülési mérkőzéseken, a jelenlegi szezonban pedig az U21-es csapatunk tagja, ahol a következő hetekben-hónapokban is fontos szerep vár rá. 

Mindig agresszív és nagyon erős a pályán. Segítünk neki abban, hogy megtehesse a következő lépést. Nagyon örülünk, hogy hosszú távon velünk marad 

- tette hozzá a 2022-ben Európa-liga-győztes német sztárcsapat sportigazgatója.

Fenyő Noah idén nyáron kétéves szerződést kötött az Eintracht Frankfurttal, ezt a megállapodást pedig most további három évvel, 2029. június 30-ig hosszabbították meg.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!