Vágólapra másolva!
A címvédő Manchester City odahaza a 98. percben szerzett góllal ért el 2-2-es döntetlent a legutóbb ezüstérmes Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi rangadóján. Az egyenlítő gól után Erling Haaland fejen dobta Gabrielt.

A második játékrészt emberhátrányban játszó Arsenal végig védekezett a térfélcsere után a Manchester City elleni Premier League-meccsen, de a címvédő csak a félidőbeli 24. kapura lövéséből szerzett gólt. Miután John Stones kiegyenlítette az állást, Erling Haaland a kapuba szaladt a labdáért, majd fejen dobta vele az Arsenal védőjét, Gabriel Magalhãest.

Erling Haaland, Gabriel, Premier League, Manchester City, Arsenal
Erling Haaland és Gabriel nem voltak kibékülve egymással a Manchester City és az Arsenal Premier League-rangadóján
Fotó: Paul ELLIS / AFP

A találkozó vége részben emiatt (részben amiatt, hogy a középkezdés után az Arsenal-kapus felé rohanó Haaland letarolt még egy védőt) dulakodásba fulladt, ám Michael Oliver játékvezető a videóbíró segítségével sem adott senkinek lapot. Ám amennyiben utólag megnézik ezt a felvételt, a meccs után Gabriel Jesussal is összeszólalkozó Erling Haaland akár több mérkőzéses eltiltásra is számíthat.

Posts from the soccer
community on Reddit

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!