Vágólapra másolva!
Az Ajax angol futballistája, Jordan Henderson kis híján megverte a csapattársát, Bertrand Traorét a Besiktas elleni Európa-liga-meccsen.

A labdarúgó Európa-liga alapszakaszának első fordulójában az Ajax magabiztos 4-0-s győzelemmel kezdett, a holland sztárcsapat nem sok esélyt adott a török Besiktasnak a Johan Cruijff Arénában. A hazaiak már 3-0-ra vezettek, amikor a Liverpool korábbi sztárja, a 81-szeres angol válogatott Jordan Henderson nekiugrott a csapattársának, Bertrand Traorénak, amiért az szabálytalanságot követett el az ellenfél játékosával, Gedson Fernandesszel szemben. 

AFC Ajax v Besiktas JK - UEFA Europa League 2024/25 League Phase MD1
Jordan Hendersont úgy kellett visszafogniuk a többieknek
Fotó: NurPhoto via AFP/EYE4images/NurPhoto

A dühöngő középpályás kis híján összeverekedett a társával, a többieknek úgy kellett odébb húzniuk. Az Ajax végül 4-0-s sikerrel kezdte a megújult sorozatot, remek gólkülönbségének köszönhetően pedig vezeti is a tabellát. A meccs után a korábban Szaúd-Arábiában is légióskodó Henderson elárulta, hogy már egyáltalán nem haragszik Traoréra.

Aki már régóta követi a játékomat, az tudja, hogy az esetemben az ilyesmi teljesen normális. 

A meccs végén megöleltük egymást, szóval nincs gond. 3-0-ra vezettünk, ami nagyszerű, de ha bekapsz egy gólt, az megfordíthatja a meccs képét. Mindig ébernek és élesnek kell lenni, és ha néha vitába szállsz valakivel, akkor mindenki fókuszált marad" - nyilatkozta a mérkőzés után a 34 éves futballista.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!