Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában jelenleg hatodik helyezett Fehérvár FC szerződtette a kapus Nagy Gergelyt.

A székesfehérvári klub első számú kapusával, Tóth Balázzsal másfél hete kötött hároméves szerződést az angol másodosztályban, a Championshipben szereplő Blackburn Rovers. 

Nagy Gergely, Vidi
Nagy Gergely a Vidihez igazolt
Fotó: Fehérvár FC

Nagy Gergely a Vidihez igazolt

A pótlására érkezett Nagy, aki eddig 155 NB I-es mérkőzésen védett. A Fehérvár honlapja szerint az élvonalban 2012 májusában debütált, de komolyabb szerep a 2014/2015-ös szezontól jutott neki. A harmincéves kapus a Győri ETO-ban, a Dunaújvárosban, a Vasasban és a Paksban védett itthon, emellett Görögországban légióskodott, a PAS Lamia és a PAS Giannina csapataiban védett.

"Nagyon egyszerű és gyors döntés volt. Hosszabbra sikerült a nyári szünetem. Görögországban voltam az elmúlt évben, és jól éreztem ott magamat, úgy volt, hogy maradok, de a Vidi megkeresésére nem tudtam nemet mondani. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek"

 - mondta a Vidinek adott interjújában Nagy Gergely. 

A 12-szeres U21-es válogatott játékos szabadon igazolható játékosként csatlakozott a székesfehérvári csapathoz, amelynél az 1-es számú mezben szerepel majd.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!