Vágólapra másolva!
A belga Anderlecht otthonában kezdi meg szerda este szereplését a magyar bajnok Ferencváros a labdarúgó-Európa-liga alapszakaszában. A zöld-fehér csapat kedden el is indult Belgiumba.

Szeptember 25-én, szerdán 21 órakor a belga Anderlecht otthonában lép pályára az UEFA Európa-liga főtáblájának első fordulójában a Fradi. 

Fradi, FTC, Ferencváros
Elindult a Fradi Belgiumba
Fotó: Adam Molnar / fradi.hu

Nagy meccs vár a Fradira az Anderlecht ellen

A Brüsszelbe utazó keret szeptember 24-én, kedden az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban találkozott, majd 

a közös reggeli után elindult a repülőtérre, ahonnan elrepült Belgiumba

- írja a fradi.hu.

A nap további részében sajtótájékoztató vár a magyar bajnokra, amely ezt követően a szerdai találkozó helyszínén, a Lotto Parkban tréningezik.

A Ferencváros a holland Pascal Jansen irányításával még százszázalékos a bajnokságban, és a kupában is továbbjutott, ráadásul két mérkőzés után úgy tűnik, hogy az új igazolás, a brazil Matheus Saldanha komoly erősítést jelent, így jó esélyekkel lép majd pályára az Anderlecht ellen.

Már csak azért is, mert sok a gond a belga csapatnál: 

a Dinamo Minszk ellen megnyert selejtezős párharc augusztus 29-én rendezett visszavágója óta lejátszott négy meccsen nyeretlen a gárda, három döntetlen és egy vereség a mérlege, ráadásul háromszor még gólt sem szerzett. Ennek eredményeképpen a múlt héten menesztették posztjáról a dán Brian Riemer vezetőedzőt,

aki 2022 decembere óta ült a kispadon. A helyére ideiglenesen a mindössze 36 éves David Hubert került, és Charleroi elleni gól nélküli döntetlennel kezdett. Ezen az összecsapáson az Anderlecht-szurkolók már a klubvezetés ellen is tüntettek.

A találkozó 21 órakor az osztrák Julian Weinberger sípjelére kezdődik, a mérkőzést az Origo élő szöveges tudósításban közvetíti. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!