Vágólapra másolva!
Mint ismert, a címvédő és százszázalékos mérleggel éllovas Ferencváros 3-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A találkozó után az első NB I-es gólját szerző Raul Gustavo készített interjút az FTC rekordigazolásával, Matheus Saldanhával, aki a meccs után emberségből is jelesre vizsgázott.

Ami a meccset illeti, negyedóra elteltével büntetőhöz jutott a házigazda, a pontrúgást pedig hosszas videózást követően Bognár István váltotta magabiztosan gólra, ezzel a zöld-fehérek először kerültek hátrányba ebben az idényben az OTP Bank Ligában. 

Raul Gustavo, Matheus Saldanha
A Fradi brazil hősei, Raul Gustavo és Matheus Saldanha
Fotó: fradi.hu

Varga Barnabás felhőfejesével alig hét perc után egyenlíteni tudott a Fradi, amely röviddel a szünet előtt Raul Gusavo révén a vezetést is megszerezte. A második félidőben a csereként beálló friss igazolás, Saldanha találatával végleg három pont sorsa.

A találkozót követően Raul Gustavo beszélt arról a FradiMédiának, milyen érzés volt számára megszerezni az első találatát a Ferencvárosban. 

A brazil védő ezt követően a szintén betaláló honfitársával, Matheus Saldanhával készített interjút.

"Nagyon boldog vagyok, hiszen ez volt az első gólom hivatalos mérkőzésen a Ferencvárosban. A csapat remekül teljesített ma. Az együttesünk nagyon bátran futballozott. Nehéz mérkőzés volt, de a legfontosabb a győzelem. Nagyon örülök az első találatomnak, és a lényeg, hogy nyertünk" - mondta Raul Gustavo, majd Matheus Saldanhát kérdezte.

"Mit gondolsz a mérkőzésről?" - kérdezte a védő.

"Nagyon boldog vagyok, nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A csapatunk nagyon jól játszott. Sikerült gyorsan egyenlítenünk. Kulcsfontosságú volt, hogy sikerüljön rövid idő alatt egalizálni. Nagyon boldog vagyok, ahogy alakult a meccs, és örülök, ogy sikerült gólt szereznem" - árulta el Matheus Saldanha.

A brazil játékosnak a gólja és az interjú mellett arra is maradt ereje, hogy egyenként fényképezkedjen a meccs után a szurkolókkal, még az ellenfél drukkereivel is. A Fradi rekordigazolása már most nagy népszerűsgének örvend, és úgy néz ki, nem csak a zöld-fehér csapat fanatikusai között.

@fradimedia Matheus Saldanha, a meccs utáni pillanatokban!🤩 A brazil csatár gyorsan belopta magát a szurkolók szívébe – közös fotók, mosolyok és örömteli pillanatok! Hajrá Fradi!💚🤍 #fyp #ftc #fy #nekedbe #nekedbelegyen #pusztuljonforyouba #fradi #footballtiktok #hun #nekedbe #ftc_official #footballedit ♬ som original - Football Moments

Ez volt a 225. örökrangadó, a zöld-fehérek - 52 döntetlen és 79 MTK-siker mellett - 94. győzelmüket aratták.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!