Vágólapra másolva!
A labdarúgó Nemzetek Ligájában a francia válogatott az olaszok ellen lép pályára péntek este a Parc des Princes Stadionban. Kylian Mbappé visszatér korábbi sikerei helyszínére, de a szurkolók valószínűleg nem részesítik majd szívélyes fogadtatásban a Real Madrid sztárját.

Hosszú átigazolási szappanopera ért véget idény nyáron akkor, amikor Kylian Mbappé úgy döntött, hogy a Real Madrid kedvéért elhagyja a Paris Saint-Germain csapatát. A világbajnok sztárcsatár nem a legideálisabb körülmények közepette távozott, a párizsi klub a hírek szerint 55 millió euróval tartozik neki, amiről a 25 éves focista nem akar lemondani. Mbappé péntek este visszatér a PSG stadionjába, a Parc de Princes-be, a francia szurkolók pedig minden bizonnyal ellenséges hangulatban fogadják majd egykori kedvencüket az olaszok elleni Nemzetek Ligája-meccsen.

Football: UEFA Nations League - League A day 1: Group 2 France v Italy
Kylian Mbappé visszatér a Parc de Princes-be
Fotó: AFP or licensors

Nem várok sokat a fogadtatástól, de nem is érdekel. A legfontosabb a győzelem" - 

mondta Mbappé, aki a jelek szerint nem foglalkozik a szurkolókkal, csak a játékra szeretne koncentrálni.

A világbajnok támadó az Európai Szuperkupa döntőjében gólt szerzett az Atalanta ellen, a spanyol bajnokságban viszont az első három fordulóban nem tudott betalálni, de a Betis elleni meccset az ő góljaival nyerte meg 2-0-ra a Real Madrid.

Testileg is lelkileg is jól érzem magam. Boldog vagyok Madridban, és tudom, hogy amit teszek, az a szezon előrehaladtával egyre jobb lesz" - 

mondta Mbappé, aki azt is elárulta, hogy a nyári foci-Eb-n elszenvedett orrtörése már a múlté, a korábbi sérülése teljesen rendbe jött és nincs utóhatása.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!