Vágólapra másolva!
A labdarúgó MOL Magyar kupa harmadik fordulójában a Debrecen 4-0-ra nyert az NB II-es Békéscsaba otthonában, ezzel bejutott a legjobb 32 közé.

Máté Csaba együttese már a 10. percben vezetést szerzett, egy szöglet után a lepattanó labdát Bárány Donát elemi erővel bombázta a bal felső sarokba. 

A 26. percben a válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázs is megvillant, a Debrecen csapatkapitánya jó 25 méterről végezhetett el szabadrúgást és gyönyörűen csavart a kapu bal oldalába.

A második félidő elején Bárány Donát további két gólt lőtt, a 24 éves támadó így mesterhármassal zárta a meccset. A Debrecen 4-0-ra nyert Békéscsabán, ezzel magabiztosan jutott tovább a legjobb 32 közé a Magyar Kupában.

Ami a többi mérkőzést illeti, Pintér Attila drámai meccsen mutatkozott be a Vasas kispadján, a korábbi szövetségi kapitány új csapata tizenegyespárbaj után esett ki az NB I-es újonc Nyíregyháza elleni mérkőzésen. Az Újpest kiütéses sikerrel jutott tovább, a lila-fehérek a Pest vármegyei I. osztályban szereplő Dunavarsány otthonában 7-0-ra nyertek.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!