Vágólapra másolva!
A válogatott mérkőzések alatti bajnoki szünetben felkészülési találkozót játszott a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC, amely a román másodosztályban szereplő FC Bihor ellen 2-2-s döntetlent játszott a Nagyerdei Stadionban.

Sok volt a hiányzó, ezzel együtt a debütáló Máté Csaba vezetőedzőnek és stábjának sok információval szolgált a mérkőzés, amelyen pályára lépett az új igazolás, Kocsis Gergő is - számolt be a DVSC honlapja.

Máté Csaba, DVSC
Máté Csaba bemutatkozott a DVSC kispadján 
Fotó: DVSC

Máté Csaba bemutatkozása nem sikerült túl jól

Ami a meccset illeti, a tallkozó elején a Loki ragadta magához az irányítást, mégis a vendégek szerezték meg a vezetést, a 12. percben Gidea lőtt közelről a bal alsóba (0-1). A 23. percben jött az egyenlítés, Kocsis Gergő beadása után Bárány Donát fejelt mintegy 9 méterről a kapuba (1-1). Nem sokkal később már a DVSC-nél volt az előny, 

a 28. percben Bárány Donát duplázott, szépen lőtte ki az alsó sarkot (2-1). A szünetig több gól nem esett. A második játékrészben is a Loki uralta a mérkőzést, azonban ekkor már kevesebb volt az említésre méltó esemény. Végül a hosszabbításban egyenlítettek a vendégek, 2-2 lett a vége.

A Debrecen legközelebb jövő hét szombaton a Békéscsabán lép pályára a Magyar Kupában.

Felkészülési mérkőzés
DVSC-FC Bihor (romániai) 2-2 (2-1)
Gólok: Bárány (23., 28.), illetve Gidea (12.), Iovita (91.).

DVSC: Megyeri (Pálfi, 46.) – Kocsis G., Pellumbi (Mona, 87.), Dreskovic, Ferenczi (Lénárt, 87.) – Kocsis D., Szuhodovszki (Djurasek, 55.), Braga, Dzsudzsák (Senaga, 55.), Domingues (Szűcs T., 46.) – Bárány (Silue, 46.). Vezetőedző: Máté Csaba.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!