Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 8. fordulójában az újonc Nyíregyháza 2-0-ra nyert a Kecskemét otthonában, amely sorozatban negyedszer kapott ki a bajnokságban. A meccs után a hazaiak edzője, Szabó István furcsa kéréssel fordult a szurkolókhoz.

A Kecskemét nagyon rossz formában kezdte az idényt, Szabó István együttese zsinórban negyedszer kapott ki az NB I-ben, legutóbb hazai pályán az újonc Nyíregyháza győzte le simán 2-0-ra. A csapat az eddig nyolc forduló során csak egy meccset tudott megnyerni, ennek köszönhetően pedig az utolsó helyen áll a tabellán.

"Nagyon nehéz, mivel nyert a Nyíregyháza, de én azt láttam, hogy az első húsz-huszonöt percben rendkívül jól játszott a csapatom. Már az elején a gólvonalról rúgták ki a labdát, nagyszerű támadásokat vezettünk. Sajnos aztán egy rossz mentés után Kovácsréti ritkán látható szép gólt rúgott, a másodiknál pedig elcsúszott a védekezés" - mondta a meccs utáni nyilatkozatában a kecskemétiek edzője, Szabó István, aki szerint csapata játékából a pontosság, a finesz és a ravaszság hiányzott.

Szabó István
Szabó István csapata egyre nagyobb bajban van
Fotó: Reti Attila Photography (2022)/Reti Attila

A szurkolók erősen kritizálták a saját csapatukat, ezért a haziak edzője odament hozzájuk, majd egy furcsa kéréssel fordult feléjük.

Kimentem hozzájuk, megértem a csalódottságukat. Arra kértem őket, hogy a mérkőzés után lehet kritikát megfogalmazni, de amíg a játékvezető le nem fújja, hozzánk hasonlóan ők sem adhatják fel. 

Biztos vagyok abban, hogy ma küzdöttek, hajtottak a srácok. Természetesen azért vagyunk, hogy kiszolgáljuk a szurkolókat" - idézte a Nemzeti Sport Szabó István szavait.

Kapcsolódó cikkek

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!