Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 5-0-s vereséget szenvedett Németország ellen Düsseldorfban a Nemzetek Ligája 2024/2025-ös kiírásában az A divízió 3. csoportjának első fordulójában. A meccs után Bolla Bendegúz és Nagy Ádám értékelte a látottakat.

Bolla Bendegúz 1-0-s hátrányban, a félidőben állt be csereként Loic Nego helyére.

Bolla Bendegúz, magyar válogatott
Bolla Bendegúz szerint is fájó volt a vereség
Fotó: John MACDOUGALL / AFP

 

A Rapid Wien játékosa sem tudott segíteni, újabb néyet lőttek még a németek. Nem is meglepő, hogy a védő nem volt igazán boldog a lefújást követően.

"Nehéz bármit is mondani így egyből a meccs után, főleg még forró fejjel. Az első tíz percben működött a játékunk, utána viszont túl nagy területeket hagytunk a németeknek. 

Semmi nem működött sajnos. Meg kell keresni az okokat, a keddi bosnyákok elleni meccsig ki kell javítani a hibákat. Összességében nem nézett ki jól sajnos a mai mérkőzés"

 - mondta Bolla Bendegúz az M4 Sport kamerája előtt. 

„Képzelhetitek milyen a hangulat. Önkritikusnak kell lennünk, mert elfogadhatatlan ez az eredmény. Megpróbáltunk nekimenni a németeknek, próbáltuk őket letámadni. Az első félidőben vezetést szereztek, de akkor még elfogadhatóan játszottunk. A második félidőben szétestünk, ez szégyenteljes teljesítmény saját magunkkal és a magyar labdarúgással szemben is. A keddi meccs egy esély, hogy megmutassuk, van karakterünk és fel tudunk állni egy ilyen vereség után is” – értékelt a mérkőzés után a 85-szörös válogatott Nagy Ádám. 

A magyar válogatott legközelebb kedden 20.45-kor Bosznia-Hercogovina ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában a Puskás Arénában. 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!