Vágólapra másolva!
A Premier League hétvégi rangadóján a Manchester City 2-2-es döntetlent játszott az Arsenal ellen. A hazaiak edzője, Pep Guardiola az ellenfél első gólja után dührohamot kapott, hatalmasat rúgott bele az egyik székbe, majd magából kikelve kiabált a stábtagjaival.

Az ötödik forduló csúcsrangadóján a Manchester City Erling Haaland góljával szerzett vezetést a 9. percben, ám az Arsenal Riccardo Calafiori gyönyörű tekerésével kiegyenlített a 22 percben. A gólt egy gyorsan elvégzett szabadrúgás előzte meg, a City-játékosok pedig felháborodva reklamáltak Michael Oliver játékvezetőnél, amiért az ilyen gyorsan engedte elvégezni a pontrúgást. 

A történtek után a kamera Pep Guardiolát mutatta, a katalán edző hatalmasat rúgott bele a kispadon lévő székébe, majd heves gesztikulálás közepette kiabált a saját stábtagjaival.

Nem tudni, hogy a saját csapata, vagy a játékvezető ítélete miatt borult ki ennyire Guardiola, aki a 46. percben még dühösebb lehetett, ugyanis az Arsenal Gabriel góljával fordított.

A londoniak aztán Leandro Trossard kiállítása miatt még a szünet előtt emberhátrányba kerültek, a második félidőt végigtámadó City pedig a 98. percben végül kiegyenlített John Stones révén.

A Premier Leauge-ben öt forduló után továbbra is a címvédő Manchester City vezeti a tabellát, 

Guardiola együttese először veszített pontokat a bajnokságban. Az éllovast a Liverpool követi, az Arsenal jelenleg a negyedik pozíciót foglalja el. 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!