Vágólapra másolva!
Erik ten Hag vezetőedző - a döcögős idénykezdet ellenére - a Manchester United teljes támogatását élvezi - jelentette ki a labdarúgóklub vezérigazgatója.

Az elmúlt idényt a Premier League nyolcadik helyén zárták a Vörös Ördögök, akik vasárnap hazai pályán simán, 3-0-ra kaptak ki bajnokin a Liverpooltól - Szoboszlai Dominik végig pályán volt és gólpasszt adott a Mersey-parti együttesben -, egy győzelemmel és két vereséggel csupán a 14. helyen állnak.

Erik Ten Hag, Mancester United
Erik Ten Hag élvezia bizalmat a Mancester Unitednél
Fotó: Glyn KIRK / AFP

Omar Berrada vezérigazgató szerint az 54 esztendős holland tréner élvezi a klub teljeskörű támogatását, egyúttal bizakodásának adott hangot, hogy minden darab a helyére kerül a hosszú távú építkezésben, amely visszavezeti az együttest korábbi sikereihez hazai és európai színtéren egyaránt - írja az MTI.

"Erik teljes támogatásunkat élvezi, úgy véljük, ő a megfelelő edző számunkra" - fogalmazott Berrada a Liverpooltól elszenvedett vereséget követően.

A Manchester United húsz bajnoki címe közül eddig az utolsót a 2012/13-as idényben szerezte, ekkor búcsúzott a klubtól több mint 26 esztendőt követően a legendás Sir Alex Ferguson. Azóta hosszabb-rövidebb ideig David Moyes, Ryan Giggs, Louis van Gaal, José Mourinho, Ole Gunnar Solskjaer, Michael Carrick és Ralf Rangnick is ült a kispadon, mielőtt két éve Ten Hag átvette az együttest. A bajnoki trófea elhódítása így a fő cél, ugyanakkor Berrada emlékeztetett: hosszú távra tekintenek előre.

"Mi nem csak egy Premier League-címet akarunk nyerni és megelégedni ezzel. Egy olyan csapatot szeretnénk felépíteni, amely megbízhatóan képes harcolni az elsőségért a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a hazai kupákban is"

 - vallott a klub filozófiájáról a vezérigazgató. Meglátása szerint pozitívan zárta a nyári átigazolási időszakot az alakulat, amelynek vezetésében is vannak "friss arcok", így Berrada úgy véli, hogy a klub jó irányba halad és személy szerint optimistán tekint az előttük álló időszakra.

"Úgy gondolom, hogy kezdenek helyükre kerülni a darabok, meggyőződésem, hogy sikeresek leszünk" - bizakodott.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!