Vágólapra másolva!
Megdöbbent amiatt, hogy lemaradt az Aranylabda-jelöltek harmincfős listájáról Rodrygo, a Real Madrid kétszeres Bajnokok Ligája-győztes labdarúgója.

A 23 éves brazil játékos 17 góllal és 9 gólpasszal zárta az előző szezont, melynek során 51-szer lépett pályára a spanyol elitalakulatban. 

Rodrygo nem fért be a 30-as listára 
Fotó: JAIME REINA / AFP

Klubtársai közül Vinicius Jr, Jude Bellingham, Dani Carvajal, Federico Valverde, Antonio Rüdiger, a már visszavonult Toni Kroos és a nyáron érkezett Kylian Mbappe is ott van a várományosok között. A névsort szerdán tette közzé a France Football magazin - írja az MTI.

"Dühös vagyok, mert úgy érzem, hogy megérdemlem. Nem akarom kisebbíteni a listán szereplők érdemeit, ők is megérdemlik, de szerintem ott a helyem a 30-ban. Nagyon meglepődtem, de nem sokat tehetek az ügyben, és nem én döntök"

 - jelentette ki a csatár, aki 2019-es érkezése óta többek között három bajnoki címet és egy kupaelsőséget is szerzett a Reallal.

A győztes - a további kategóriák legjobbjaival együtt - október 28-án veheti át a trófeát Párizsban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!