Vágólapra másolva!
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim magyar válogatott focistája, Szalai Attila az idei szezonban még egyetlen percet sem játszott, már az is siker lenne, ha a kispadra leülhetne. Közben a válogatott keretéből is kikerült.

Teljesen eltűnt a nyilvánosság elől Szalai Attila magyar labdarúgó, lehetetlenség megmondani, mikor léphet újra pályára. 

Szalai Attila, hungary
Szalai Attila nagy bajban van
Fotó: NurPhoto via AFP/Hesham Elsherif

Szalai Attila reménytelen helyzetbe került

A Hoffenheim válogatott védője volt Marco Rossi szövetségi kapitány szeptemberi kerethirdetésének egyik legnagyobb vesztese volt.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Szalai helyzete javult volna a Hoffenheimben. A tavaly nyáron vásárolt védő eddig egyetlen percet sem játszott a szezonban. A kupában és a bajnokság rajtján a kispadra még odafért, a következő két bajnokin pedig úgy sem került be a meccskeretbe, hogy a csapatból nyolcan is sérültek voltak

 - írja a Metropol.

Hoffenheimben is abban bíztak, hogy Szalait el- vagy kölcsönadják, ebből nem lett semmi. 

Szalai Attila mélyponton van, s nem látni, van-e számára visszaút. Az utolsó hír vele kapcsolatban az volt, hogy nem sikerült eladni, így legalább télig marad Hoffenheimben.

Szalai Törökországban a liga egyik legjobbja volt, a Fenerbahce drukkerei a mai napig visszasírják őt. A Hoffenheim klubrekordnak számító 15 millió euróért vette meg, de azonnal öngólt vétett, több hibája is volt, télen kölcsön is adták a Freiburgnak, ahol rögtön az első meccsen egy rövid hazaadással gólpasszt adott az ellenfélnek, így nem meglepő, hogy nem nagyon számítottak rá.

Sokat elmond a védő helyzetéről, hogy tavaly nyáron még 15 millió euró volt az értéke, amely mára 4 millió euróra csökkent az átigazolásokkal foglalkozó Transfermarkt nevű oldalon.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!