Vágólapra másolva!
A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik szerint, gólt ugyan nem szereztünk, de ismét elindultunk a jó irányba vezető úton a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-meccsen.

A magyar válogatott a Nemzetek Ligája második játéknapján 0-0-s döntetlent játszott hazai pályán Boszni-Hercegovina ellen. Gólt ugyan nem tudtak lőni Szoboszlaiék, de a csapatkapitány így is büszke az együttesre, és amondó, talán később még kiderül, hogy jól is jött a németországi pofon."

A német meccsről már nem is akarok beszélni, a mai meccs után viszont büszke vagyok a csapatra, hogy egy 0-5 után ilyen teljesítményt tudtunk nyújtani. 

Olyan érzésünk volt, mintha hárman álltak volna a kapuban, nagyon jól védett a kapusuk. Szomorú vagyok, mert az 1 pont, nem 3, de elindultunk egy jó irányba, és akkor jönni fog a szerencse is. Még lehet, hogy jól is jött az a 0-5, mintha az egész csapat visszatért volna a földre abból az eufóriából, amit a 14 meccses veretlenségi sorozat okozott.

 Mindenki küzdött, védekezett, a 19 próbálkozás mutatja, hogy elindultunk a jó irányba. Szerintem felálltunk a németek elleni pofonból, és megyünk előre" - nyilatkozta a csapatkapitány a lefújás után az M4 Sportnak.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!