Vágólapra másolva!
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray kölcsönveszi a Napoli kegyvesztett támadóját, Victor Osimhent. A nigériai válogatott támadó éjszaka - egészen pontosan hajnali 3-kor - érkezett meg Isztambulba, ennek ellenére elképesztő hangulat várta.

Victor Osimhent - aki 133 meccsen 76 gólt lőtt a Napoli csapatában - a Napoli a napokban tette ki a keretéből. 

Victor Osimhen arrives in Istanbul on Galatasaray' transfer agenda
Victor Osimhen megérkezett Isztambulba
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

 

Victor Osimhen a Galatasarayhoz igazol 

A 25 éves nigériai támadó már a szezon előtt bejelentette, hogy távozik a nápolyi csapatból, így Antonio Conte vezetőedző nem is számolt vele a felkészülési időszakban.

Ezt követően kezdődött el az átigazolási szappanopera, Osimhen egész nyáron nem talált magának új csapatot, vagy egészen pontosan a Napoli nem akarta olcsón eladni az egyik legnagyobb értékét, azonban egyre jobban szorította az idő a játékost és a klubját is. Az átigazolási időszak hajrájában a Premier League-ben szereplő Chelsea-vel folytatott tárgyalásokat, de nem tudott megegyezni az angol csapattal, amely év 4 millió eurós fizetést kínált neki, ő viszont legalább 9 milliós fizetést szeretett volna kapni. 

Miután a Chelsea kiszállt a játékosért folytatott harcból, bejelentkezett az al-Ahli, azonban a szaúdi csapattal a Napoli nem tudott megegyezni, mert kevesellték a 80 milliós ajánlatot a játékosért.

Ezt követően Osimhen Nápolyban maradt, azonban a csapat bajnoki keretéből kikerült, a mezszámát pedig odaadták a frissen igazolt belga támadónak, Romelu Lukakunak. A megoldást pedig a török bajnoki címvédő jelentheti, ugyanis 

a hírek szerint a Galatasaray egyéves kölcsönszerződést kötne a Napolival, és a törökök fizetnék a játékos 11 millió eurós éves fizetését.

A transzfer pedig már célegyenesbe érkezett, Osimhen ugyanis az éjszaka folyamán megérkezett Isztambulba - a klub YouTube-oldalán élő videóban közvetítette, ahogy Osimhen repülőgépe Isztambulba tart - , de így is hatalmas tömeg várta.

A nigériai válogatott támadó pedig nem is maradt hálátlan: "Hihetetlen, hogy ennyien idejöttek hajnali háromkor. Minden találkozón százszázalékot fogok nyújtani a szurkolók miatt. Elképesztő a hangulat, örülök, hogy itt lehetek” – mondta Osimhen.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!