Vágólapra másolva!
Az alacsonyabb osztályú Northern Premier League-ben megrendezett Basford United-Bamber Bridge meccsen nevetséges jelenet zajlott le, miután egy vizespalackkal eltalálták az egyik futballistát.

Az angol hetedosztálynak megfelelő bajnokságban megrendezett találkozón a hazai csapat nyert 3-2-re. Az első félidőben a játékot egy ritkán látható jelenetsor miatt kellett megállítani, miután úgy tűnt, az egyik focista, Adam Dodd megsérült. 

A Bamber Bridge játékosa éppen az oldalvonal felé haladt, amikor az egyik stábtag egy vizespalackot dobott felé, ami arcon találta. 

Mindez nem tűnt túl súlyosnak, ám a vendégek futballistája a fejéhez kapott és a földre vetette magát.

A Benny Hill Show-ba illő jelenet után a bíró és a csapatorvosok is odamentek a futballistához, aki még jó ideig fetrengett a földön. A szurkolók a közösségi médiában nem bírták megállni, hogy ne posztoljanak vicces kommenteket az interneten futótűzként terjedő videóhoz. Íme, néhány a legjobb hozzászólásokból:

  • "Az amatőr futball a legjobb".
  • "Ez simán a futball csúcsa".
  • "Csak egy tipikus incidens a pályán".
  • "A srác, aki a vizespalackot dobta, teljesen érdektelenül reagált a történetkre".

A vereséggel a Bamber Bridge 12 meccs után 15 ponttal a 14. helyen áll a tabellán, a Basford United azonban a 8., miután 13 mérkőzéséből hatot megnyert.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!