Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-liga alapszakaszának harmadik fordulójában a Ferencváros 1-0-ra legyőzte a Nice csapatát a Groupama Arénában. A mérkőzés idején a közösségi médiában gúnyos komment érkezett a francia csapat teljesítménye kapcsán, amire az FTC elnöke, Kubatov Gábor is reagált.

A Ferencváros az Európa-liga alapszakaszának harmadik fordulójában a Nice csapatát fogadta csütörtök este a Groupama Arénában. Pascal Jansen együttese nagyon magabiztosan játszott, és az elejétől a végéig kézben tartotta a meccset, amelyet 1-0-ra megnyert. A győztes gólt a 15. percben szerezte a Fradi, ekkor Rommens szabadrúgása után Cissé fejelte be okosan középre a labdát, amely a menteni igyekvő Bombito fejéről a saját kapujába pattant. A mérkőzés idején a közösségi médiában a Trollfoci gúnyos kommenttel figurázta ki a szerintük nagyon gyengén védekező francia élcsapatot.

"Gyerekek! A játék eddigi képe alapján a Mezőkövesd Zsóry serdülő B csapata is csapná ezt a tökkelütött nizzai védelmet. Hát miket csinálnak már" - írták a Facebook-oldalukon, a bejegyzést viszont a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor nem hagyta szó nélkül.

Tejfoggal betonba...

- írta a poszt alá az FTC első embere.

125 éves a Ferencvárosi Torna Club, FTC, FerencvárosiTornaClub, Groupama Aréna,  GroupamaAréna, megemlékezés, 2024.05.03.
Kubatov Gábor frappánsan reagált a Trollfoci kommentjére
Fotó: Polyák Attila - Origo

Pascal Jansen csapata a csütörtöki sikerének köszönhetően megszerezte első győzelmét a második számú európai kupasorozat főtábláján, ami pedig tovább növeli a Fradi sikerének értékét, hogy teljesen megérdemelten nyert, ráadásul jelenleg továbbjutást érő helyen áll.

Kapcsolódó cikkek

Dübörög az EL!
A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!