Vágólapra másolva!
A labdarúgó másodosztályban szereplő Budapest Honvéd rendkívül mély gödörbe került. A Merkantil Bank Liga 10. fordulóját, azaz a bajnokság harmadát követően kieső helyen állnak az NB II-ben. Ennek ellenére a szurkolók a végsőkig kitartanak szeretett klubjuk mellett.

Tíz fordulót követően mindössze hét megszerzett ponttal a Budapest Honvéd a bajnokság 15., kieső helyén áll, farkasszemet nézve az NB III rémével. A következő, 11. fordulóban a Békéscsaba vár idegenben a kispestiekre vasárnap 13.00-tól. A csabaiak kilenc ponttal pont a Honvéd előtt állnak egy hellyel a tabellán, így igazi kiesési rangadó lesz a két klub csatája.

A Honvéd az utolsó négy mérkőzését elvesztette a bajnokságban, ezeken a meccseken nyolc gólt kaptak és mindössze kettőt lőttek. Mindezek ellenére a kispesti szurkolók továbbra is kitartanak kedvenceik mellett, erre mi sem lehetne jobb bizonyíték, minthogy az, hogy az nb1.hu beszámolója szerint mind a 220 vendégjegyet megvásárolták a találkozóra.

Egyébként október 23-ra való tekintettel, akárcsak az NB I-es Ferencváros vagy Újpest, a Budapest Honvéd is megemlékezett 1956 hőseiről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!