Vágólapra másolva!
A Juventus szerint az angol X-fiókjukat feltörték, miután egy hamis posztot tettek közzé, amelyben bejelentették a Real Madrid középpályásának, Arda Gülernek a szerződtetését.

A poszt egy fényképet mutatott a 19 éves török válogatottról egy repülőtéren, az alábbi felirattal: „Üdvözlünk a Juventusnál, Arda Güler. A futball feltörekvő csillaga mostantól a Juventus család tagja”. A Serie A klub azonban később tisztázta a helyzetet az olasz X fiókján. Itt elmondták, hogy az angol fiókjukat „kompromittálták”, és hogy hagyják figyelmen kívül a közzétett „hamis információt”. Még ha a Juventus le is akarná szerződtetni Gülert, januárig ezt nem tudná megtenni, mivel a spanyol és az olasz átigazolási ablakok addig zárva vannak.

Austria v Turkiye: Round of 16 - UEFA EURO 2024
Arda Güler a török válogatott egyik legjobbja volt az Eb-n. Fotó: Anadolu via AFP

A Real Madrid 2023. júliusában szerződtette a „török Messinek” becézett Gülert a Fenerbahcétól, állítólag 16,7 millió font körüli összegért. A spanyol klub színeiben eddig 23 alkalommal lépett pályára, és tagja volt a török válogatottnak az Euro 2024-en. A tinédzser lett a legfiatalabb játékos, aki Európa-bajnoki debütálásakor gólt szerzett, amikor Törökország második találatát lőtte a Grúzia ellen 3-1-re megnyert mérkőzésen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!