Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Diósgyőr kétgólos győzelmet aratott Nyíregyházán a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombat este játszott keleti rangadóján. A meccs nem csak az eredmény miatt marad sokáig emlékezetes, hanem egy diósgyőri drukker és Bogár Gergő esete miatt is a kezdőrúgásnál.

Az NB I-ben több mint kilenc év után rendeztek ismét keleti rangadót, teljesen megtelt a több mint 8000 férőhelyes Nyíregyházi Városi Stadion. A meccset végül 2-0-ra a DVTK nyerte, de itt nincs vége az érdekességek sorának.

Bogár Gergő
Bogár Gergő leküldte a pályáról a DVTK-,mezes szurkolót
Fotó: M4 Sport

Nem végezhette el a kezdőrúgást Nyíregyházán a DVTK-mezes szurkoló

Bogár Gergő játékvezető már a meccs kezdete előtt próbálta enyhíteni a feszültséget, ugyanis 

különleges módon nem engedte meg, hogy a hazai drukkereket provokálva egy DVTK-mezes szurkoló végezze el az ünnepélyes kezdőrúgást.

A játékvezető, amint meglátta a szurkoló felsőjét, leküldte a pályáról. Íme, az eset az M4 Sport videóján:

A szurkolókat egyébként alaposan megosztotta az eset a videó alatt.

"Hiába fa..kodtok, meg vicceltek, különben tejesen jól csinálta! Ez így sportszerű"; "Ha egy pici gyerek lett volna, mezben azt is elküldte volna? Érdekes..."; "Ha kifizette...akár WC ajtó is lehetett volna rajta!"; 

"miért is jó ez így?akkor a stadionba csak hazai szurkoló lehet?ez diszkrimináció,mert csak azért,hogy az ellenfél trikoja volt rajta az meg nem ok arra, hogy ne végezhesse el a kezdőrúgást, amiért fizetett is.de a bevétel az jó...." - érkeztek az ilyen, és ehhez hasonló kommentek.

A miskolci csapat sikerével hat kör óta veretlen, míg a nyírségiek elvesztették hazai veretlenségüket.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában. Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!