Vágólapra másolva!
Hétfőn este 20.45-től a magyar labdarúgó-válogatott Bosznia és Hercegovina vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligája A divíziójának 4. fordulójában. A találkozó előtt Marco Rossi együttese megtette a már szokásossá vált meccsnapi sétáját.

Hétfőn délelőtt Szoboszlai Dominikék a Bosznia és Hercegovina elleni találkozónak otthont adó Bilino Polje Stadion melletti parkban tartották meg a szokásos meccsnapi sétájukat. 

A magyar válogatott talán az ősz legfontosabb meccsét játssza hétfőn este. A mieink egy győzelemmel óriási lépést tehetnek az A divízióban maradás, egyben pedig akár a 2026-os világbajnokság felé is.

Marco Rossi nincs könnyű helyzetben a védelem összeállítása miatt, ugyanis a Parmában remeklő Balogh Botond már pénteken sem lépett pályára a hollandok ellen, a bosnyákok elleni meccsen pedig Dárdai Mártonra sem számíthat a kapitány.

Az olasz szakember egyébként hatalmas mérföldkőhöz érkezik a válogatott kispadján, ugyanis hétfőn este a 70. találkozójával megelőzi az örökrangsorban a legendás Aranycsapat mesterét, Sebes Gusztávot, azaz immár egyedül áll majd a második helyen Baróti Lajos mögött. 

A magyar válogatott várható kezdőcsapata:
Dibusz - Botka, Orbán, Fiola - Bolla, Nikitscher, Schäfer, Nagy Zs. - Sallai, Szoboszlai - Varga B.

A találkozót az Origo élőben közvetíti este kilenc órától. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!