Vágólapra másolva!
A Manchester City sikeredzője, Pep Guardiola jövő nyáron szinte biztosan távozik a klub éléről. A csapat brazil kapusa, Ederson szerint az angol sztárcsapatnál már tudják, ki lesz majd a katalán szakember utódja.

Pep Guardiola szerződése 2025 nyarán jár le, és szinte biztosra vehető, hogy a katalán edző távozik a Manchester Citytől, bár sokan még reménykednek abban, hogy meggondolja magát és marad.

A City brazil válogatott kapusát, Edersont idén nyáron a szaúdi bajnokságból gigaszerződéssel csábították, ám a BL-győztes kapusnak esze ágában sem volt távozni, és a jövőjét sem attól teszi függővé, hogy Guardiola megy vagy marad. 

Tudom, hogy a klubnál már a következő menedzserre gondolnak, tudják, ki lesz az, amennyiben Pep távozik. Óriási veszteség lenne, ha elmenne, hiszen a világ legjobb edzőjéről beszélünk, de a klub már felkészült a Guardiola utáni korszakra 

- mondta Ederson, aki azért konkrét nevet nem említett.

A hírek szerint a portugál Sporting Lisszabon csapatánál remek munkát végző Ruben Amorim lehet az egyik legnagyobb esélyes a posztra, de a Bayer Leverkusent irányító Xabi Alonso is ideális választás lenne. Guardiola a korábbi játékosában, Vincent Kompanyban is hisz, a belga szakember jelenleg a Bayern München edzője, de elképzelhető, hogy egyszer majd edzőként tér vissza egykori csapatához.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!