A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Kényszerpihenő vár az angol bajnok Manchester City futballistájára, Oscar Bobbra, miután a fiatal szélső lábtörést szenvedett a Premier League hétvégi rajtja előtt.

A nyolcszoros norvég válogatott támadó a csapat szerdai edzésén egy ártalmatlan szituációban súlyosan megsérült, miközben megpróbált fordulni. A 21 éves játékosra még vizsgálatok várnak, így a klub még nem közölte a pontos diagnózist - számolt be róla az ESPN

Ennek értelmében egyelőre azt nem lehet tudni, hogy mennyi időt kell kihagynia Bobbnak, de sajtóhírek szerint Pep Guardiola több hónapig nem számíthat a fiatal játékosára.

manchetser city, oscar bobb
Oscar Bobb (b) súlyosan megsérült, kihagyja a szezon elejét
Fotó: AFP

A fiatal szélső sérülése nagy csapás a City számára, mivel a norvég lenyűgöző teljesítményt nyújtott a felkészülési szezonban, múlt héten pedig gólpasszt adott az angol labdarúgó Szuperkupa-mérkőzésen a Manchester United ellen. 

A közelgő PL-rajt előtt Guardiolának komoly gondot okozhat a támadósorban Bobb kiesése, mivel a közelmúltban az argentin világbajnok Julián Álvarez az Atlético Madridhoz igazolt, Jack Grealish pedig szintén sérüléssel bajlódik. 

Bobb az előző idényben 14 bajnokin és 4 BL-meccsen lépett pályára.

A Manchester City a Premier League hétvégi nyitófordulójában a Chelsea otthonába látogat.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!