Vágólapra másolva!
A svéd rendőrség továbbra is nagy erőkkel nyomoz a nemi erőszakkal megváldolt francia focista, Kylian Mbappé ügyében. Ahogy telnek a napok, úgy válik egyre több részlet ismertté a két stockholmi éjszakáról. Mbappé nagy bajban van, nem vitás.

Az Aftonbladet című svéd napilap most megpróbálta rekonstruálni a történteket. Mbappé október 9-én az első éjszakát a V. nevű szórakozóhelyen töltötte, majd a buli a francia futballsztár szállodai lakosztályában folytatódott, ahol nem kevesebb, mint 10 nő jelent meg. Mbappé annyira jól érezte magát, hogy másnap éjszaka az egész vircsaftot megismételték.

mbappé
Az egyik éjszakai klub, ahol Mbappé bulizott Stockholmban
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

A lap arról írt, hogy Mbappé teljes titokban érkezett meg a svéd fővárosába és ott is megpróbálta álcázni magát. Egész nap fekete sapkában és maszkban közlekedett. 

Mbappé és cége állítólag egy egész emeletet bérelt ki a stockholmi Bank hotelben,

ami nem szokatlan. Egy ennyire gazdag sportoló ezt simán megengedhette magának.

Mbappé nagy bajban lehet

Október 10-án, szerdán és 11-én, csütörtökön is a V. klubban kezdődött meg a buli. Mbappé innen vitte át a lányokat a Bank hotelbe, annak a kibérelt lakosztályába. 

A szálloda szabályzata tiltotta, hogy idegen emberek, nem a hotelben lakók felmehessenek, de Mbappé miatt a hotel személyzete úgy döntött, hogy szemet huny az eset felett.

Minden bizonnyal nem akarták magukra haragítani a franciák világsztár labdarúgóját.

Egy szemtanú arról számolt be, hogy a nők többsége szőke volt és nagyon jól öltözöttek. Legtöbbjükön hosszú ruhák, kabátok, sálak voltak. Valamennyien a V. nevű szórakozóhelyről érkeztek, ahol már alaposan felöntöttek a garatra. A szerda esti buli rendkívüli események nélkül ért véget. Ám csütörtökön más volt a helyzet. Egy partiruhás fiatal nő és Mbappé együtt szálltak be a szálloda liftjébe. 

A svéd rndőrség nyomoz Mbappé ügyében
Fotó: TT News Agency via AFP 

Szemtanúk arról számoltak be, hogy október 11-én, pénteken reggel Mbappé és az egész körülötte lévő társaság nagyon ideges volt. 

Mbappé ekkor teljesen megpróbálta elrejteni az arcát, miközben a mögötte mozgó testőr is nagyon idegesen próbálta meg eltakarni testével a focistát.

A testőr először az utcára ment, hogy felderítse a helyzetet, majd amikor kevés ember volt a szálloda környékén, akkor intett Mbappénak, hogy jöjjön ki a hotelből. Mbappé kocsija a szálloda előtt állt meg, de a focista nem szállt be, ekkor a csomagokat pakolták csak be az autóba. A kocsi aztán megkerülte az épületet és a hátsó bejárat előtt állt meg. Addigra azonban már néhány fotós érkezett a Bank hotelhez, éppen ezért Mbappé a hátsó bejáraton sem akart kijönni.

 Így aztán a francia egy harmadik ajtón keresztül hagyta el a hotelt és szállt be végül a kocsiba, amely azonnal a reptérre ment vele.

Mbappé repülőgépe október 11-én, pénteken 14 órakor hagyta el Svédországot. Ezek után jelentették be, hogy nemi erőszakkal vádolják. 

Kylian Mbappé, Bank Hotel
Kylian Mbappé állandó testőrével, aki pont a legrosszabbkor kapott pihenőt
Fotó: LARS HÖGLUND/Expressen

Közben a Le Parisen című lap arról írt, hogy Stockholm az elmúlt években lett a gazdag sportolók és üzletemberek kedvenc szórakozóhelye. Mégpedig azért, mert a svédek nem nagyon ismerik fel azokat a sztárokat, akik bulizni érkeznek Stockholmba. Egy-egy angol vagy francia városban ez nincs így. 

A kulcsszó ebben az esetben tehát a diszkréció. 

Az Expressen című svéd lap megnevezte azt a személyt, aki Mbappé háromnapos stockholmi útját szervezte, ő a 33 éves svéd Marco Djelevic volt. Ő egy olyan személy, aki abszolút az ügyfelek különleges kívánságai szerint szervezi meg a programokat. Ő volt tehát az, aki Mbappé bulijára a nőket összegyűjtötte és meghívta. Állítólag a lányok ezért nem kaptak pénzt, csak annyi volt a "fizettség", hogy részt vehettek egy világsztár buliján. Az RMC Sport információi szerint Djelevic állítólag több fiatal nőnek küldött üzenetet, hogy ellenőrizze, Stockholmban vannak-e, majd meghívta őket Mbappé bulijára.

Spanyolországban közben szintén központi téma lett Mbappé három stockholmi napja. A Revelo című újság arról írt, hogy a focista pályafutása egyik legnehezebb napjait éli meg. Az újság azt írja, hogy Mbappé és családja teljesen összetört, és a hozzá közel álló források szerint "soha nem volt még ilyen szomorú".

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!