Vágólapra másolva!
A változatlanul eredménykényszerben lévő Manchester Unitedre nem vár könnyű feladat a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának harmadik fordulójában, a holland Erik ten Hag által irányított angol csapat ugyanis az isztambuli Fenerbahce vendége lesz csütörtökön. Az angol szurkolók mindenesetre már meg is tapasztalták a török "vendégszeretetet", ugyanis Isztambulban megverték őket a Fener fanatikusai.

A szebb napokat látott Manchester United csütörtökön a Fenerbahce vendége lesz az Európa-liga alapszakaszának harmadik fordulójában, ahol az angol szurkolókat már megverték szerda este.

Manchester United, Fenerbahce, megtámadták
Megverték a török fanatikusok a Manchester United szurkolóit
Fotó: Hooligans.cz 

Megverték a Manchester United szurkolóit

A manchesteri szurkolók egy része már megérkezett Isztambulba, ám a városnézések rossz vége lett. 

A hírek szerint ugyanis a török fanatikusok egy 50 fős csoportja megtámadta az angolokat.

Szerda este ugyanis gyanútlanul sétálgattak az MU-szurkolók, amikor törökök rajtuk ütöttek. Az esetről videó is felkerült a világhálóra:

Ami a meccset illeti, a manchesteriek a legutóbbi három tétmeccsükből egyet sem veszítettek el, két döntetlen mellett egy győzelmet arattak, s a szakértők, valamint a sajtóhírek szerint ez elegendő volt Ten Hagnak arra, hogy ne veszítse el az állását. Az MU ugyanakkor csak a 12. helyen áll a Premier League tabelláján, miközben az El-ben két döntetlennel startolt.

Nem a Fenerbahce ígérkezik a legkellemesebb ellenfélnek az angolok számára, a török bajnokság egyik legismertebb együttese ugyanis kifejezetten jó mérleggel rendelkezik hazai pályán, ahonnan a mostani idényben csak a Sallai Rolandot is foglalkoztató Galatasaray tudta elvinni a három pontot.

Dübörög az EL!

A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az  EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!