Vágólapra másolva!
A Manchester United hazai pályán 2-1-re legyőzte a Brentford csapatát, a Premier League 8. fordulójában, így három nyeretlen meccs után újra győzni tudott Erik Ten Hag csapata. A meccs legdrámaibb jelenete Matthijs de Ligt sérülése volt, ami után gólt is kapott a MU.

A Manchester United két döntetlen és egy vereség után tudott újra győzni a Premier League-ben, miután hazai pályán hátrányból fordítva verte meg 2-1-re a Brentfordot. Az első félidő hajrájában a vendégek szereztek vezetést Ethan Pinnock fejesével.

A gólt óriási felháborodás kísérte hazai oldalról, ugyanis percekkel korábban a MU holland védője, Matthijs de Ligt feje olyan szerencsétlenül találkozott egy brentfordi focista térdével, hogy felszakadt a bőre és ömlött belőle a vér

A hazai kispadon Ten Hag és Ruud van Nistelrooy is reklamált (előbbi sárga lapot is kapott), hogy Sam Barrott miért engedte tovább a mérkőzést, de a játékvezető nem hibázott, hiszen a MU nem kért cserét. De Ligt végig játszotta a meccset, amelyet a második félidőben egy-egy gyönyörű Garnacho- és Höjlund-góllal végül a MU nyert meg 2-1-re.

Eredmények, PL, 8. forduló:
Manchester United - Bretford 2-1 (0-1)
Tottenham - West Ham United 4-1 (1-1)
Fulham - Aston Villa 1-3 (1-1)
Ipswich - Everton 0-2 (0-2)
Newcastle - Brighton 0-1 (0-1)
Southampton - Leicester City 2-3 (2-0)

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!