Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 9. fordulójában az Újpest 2-0-ra nyert idegenben a Zalaegerszeg ellen.

Az Újpest már a 4. percben vezetést szerzett Tamás Krisztián révén, de Bognár Tamás játékvezető nem adta meg a gólt, mert közvetlenül előtte szabálytalanság történt. A 8. percben már szabályos gólt szereztek a lila-fehérek, Ljujics szöglete után Bese csúsztatta tovább a labdát, a hosszú oldalon érkező Brodic pedig közelről a kapuba fejelt.

A vendégek a 16. percben büntetőhöz jutottak Medgyes kezezése miatt, a 11-est Ljujics magabiztosan belőtte, a szerb támadó ezzel a góllövőlista élére ugrott. 

A folytatásban feljavult a ZTE játéka, Mim Gergely kétszer is óriási helyzetbe került, de mindkét ziccerét kihagyta, így maradt a szünetben a kétgólos újpesti vezetés.

Medgyes óriási lövésével indult a második félidő, de a zalai játékos lökete után a labda a felsőlécen csattant. A Zalaegerszeg mezőnyfölényben játszott, de nem tudott komoly helyezeteket kidolgozni, így megint vereséget szenvedett. Újabb sikerének köszönhetően az Újpest már öt meccs óta veretlen az NB I-ben, a ZTE pedig az utóbbi négy bajnokijából hármat is elveszített, és továbbra is kieső helyen áll.

Kapcsolódó cikkek

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában. Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!