Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Paks hazai pályán 1-0-ra nyert az utolsó helyezett Kecskemét ellen.

Gera Zoltán bemutatkozása nem sikerült túl jól a kiesés elől menekülő Kecskemét kispadján, igaz, a tabella utolsó helyezettjének a remek formában lévő Puskás Akadémia ellen kellett volna szenzációt okoznia az előző fordulóban. Az utóbbi három bajnokiját egyaránt megnyerő Paks ellen sem a KTE számított esélyesnek, amelynek idegenben lett volna szüksége bravúrra vasárnap délután.

Fölényben játszott az első félidőben Bognár György együttese, amely a 41. percben alakította ki a legnagyobb helyzetet. Ekkor Papp Kristóf lövése pattant a bal kapufára, majd a kipattanót Tóth Barna fölé vágta. A szünet előtt 11-est kapott a hazai együttes, a videóbírózás után Derdák Marcell játékvezető úgy látta, Tóth Barna lábát megrúgták a 16-oson belül. 

Ötvös Bence be is rúgta a büntetőt, 1-0-s előnnyel vonulhatott félidőre a Paks.

A második félidőben Böde Dániel és Varga Roland is pályára lépett, a Paks játéka pedig még veszélyesebbé vált. A 71. percben kettejük szép összjátéka után utóbbi lőtt kapásból, Varga Bence azonban hatalmasat védett.

A folytatásban az eredmény már nem változott, a Kecskemét a második meccsét is elveszítette Gera Zoltán irányításával,

így a tabella utolsó helyezettje zsinórban már a hetedik találkozóját bukta el az NB I-ben. 

Kapcsolódó cikkek

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában. Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!