Vágólapra másolva!
Pintér Attila három vereséggel kezdett a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasasnál, ennek ellenére sajtóhírek szerint a korábbi szövetségi kapitány folytathatja a munkát a klubnál.

A Vasas a Csákvár elleni 2-1-es, emberelőnyben elszenvedett vereséggel már sorozatban a harmadik bajnokiján maradt pont nélkül.

Vasas, Pintér Attila, NB II
Pintér Attila irányítása alatt három meccsen nulla pont a Vasas mérlege az NB II-ben
Fotó: facebook.com/VasasFC

Pintér Attila marad a Vasasnál

Pintér Attila az újabb pofon után azt nyilatkozta, le kell ülnie Nagy Miklós sportigazgatóval, hogy kielemezzék a jelenlegi helyzetet.

A Nemzeti Sport információja szerint azóta 

megtörtént ez az egyeztetés, ami után azonban nem várhatók nagy bejelentések, továbbra is a korábbi szövetségi kapitány irányítja a csapatot.

A lap hozzátette, nem zárható ki, hogy a keretben lesznek kisebb változások, de arról nincs szó, hogy nagyobb számban száműznének játékosokat az első keretből.

A Vasasnál egyértelmű cél, hogy a klub visszakerüljön az NB I-be, jelenleg azonban kilenc forduló után 10 ponttal csak a 13. helyen áll a másodosztályban.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!