Vágólapra másolva!
A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool a szintén magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is a soraiban tudó RB Leipzig vendége lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának szerdai harmadik fordulós meccsén. Bő egy órával a találkozó előtt kijöttek a kezdőcsapatok, így eldőlt, hogy mindhárom magyar focista ott lesz a pályán a kezdő sípszótól kezdve.

Gulácsi Péter az RB Leipzig idei összes Bundesliga és Bajnokok Ligája mérkőzésén kezdett, a csapatkapitány Willi Orbánnak a bajnokságban volt egy kétmeccses eltiltása, ezt leszámítva ő is minden lehetséges percet a pályán töltött az idei szezonban. 

AC Milan v Liverpool FC - UEFA Champions League 2024/25
Szoboszlai Dominik ezúttal is ott van a Liverpool kezdőjében
Fotó: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia

Szoboszlai Dominik a Liverpool idei tíz mérkőzéséből kilencszer volt kezdő. A magyar válogatott csapatkapitánya az AC Milan ellen megszerezte az első BL-gólját a Liverpoolban, a Bologna elleni találkozón pedig gólpasszal vette ki a részét a 2-0-s sikerből. 

Az RB Leipzi kezdője: Gulácsi - Henrichs, Orbán, Lukeba - Geertruida, Vermeeren, Haidara, Nusa - Simons, Sesko - Openda.

A Liverpool kezdője: Kelleher - Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Cimíkasz - Gravenberch, Mac Allister - Szalah, Szoboszlai, Gakpo - Núnez.

A találkozóval kiemelten foglalkozunk majd a 21.00-kor induló percről percre közvetítésünkben. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!