Vágólapra másolva!
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott hétfőn 2-0-ra győzött a bosnyákok vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulós mérkőzésén Zenicában. A találkozót a televízióban követte Szoboszlai Dominik gyönyörű barátnője, Buzsik Borka is, aki nagyon büszke volt a szerelmére.

A magyar csapat az első félidő végén szerzett vezetést a csapatkapitány Szoboszlai Dominik góljával, aki a második elején büntetőből állította be a végeredményt.

Buzsik Borka, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka 
Fotó: Instagram/szoboszlaidominik

Buzsik Borka is büszke volt Szoboszlai Dominikre

A Liverpool sztárjának barátnője, Buzsik Borka is nagyon boldog volt: a gyönyörű nő a közösségi oldalán tudatta a rajongóival, mennyire büszke a szerelmére, mindkét gólja után posztolt.

"Igen kicsim" - írta az első gól után az 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában Szoboszlai Dominik barátnője az elmaradhatatlan szivecskés hangulatjelekkel, majd a második találat után "Még egy" szöveggel örült az újabb gólnak.

Buzsik Borka, Szoboszlai Dominik
Buzsik Borka bagyon örült Szoboszlai Dominik góljainak 
Fotó: Buzsik Borka/Instagram


A nemzeti együttes sikerével megerősítette az osztályozót érő harmadik helyét a csoportjában, továbbá pontszámban utolérte a negyeddöntőt érő második helyet elfoglaló hollandokat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!