Vágólapra másolva!
A Premier League-ben listavezető Liverpool magyar válogatott focistája, Szoboszlai Dominik hatalmas célt tűzött ki maga elé. A magyar sztár a Men in Blazersnek adott interjújában többek között arról beszélt, hogy meg szeretné nyerni a Bajnokok Ligáját az angol együttessel.

Szoboszlai Dominikkal készített most interjút a Men in Blazers Youtube-csatorna, ebben a beszélgetésben a magyar válogatott csapatkapitánya vágyairól, álmairól beszél, olyan dolgokról, melyek még nem valósultak meg.

Szoboszlai, Milan, Bajnokok Ligája
Szoboszlai Dominiknak hatalmas céljai vannak
Fotó: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia

Szoboszlai Dominik Bajnokok Ligáját nyerne

A Liverpool sztárja bajnokságot szeretne nyerni a Liverpoollal, de a legnagyobb álma gyerekkora óta a Bajnokok Ligája-győzelem - szúrta ki a Bors.

"Gyerekkoromban láttam a meccseket a Bajnokok Ligáját. Hallottam a BL himnuszát. Akkor eldöntöttem, hogy én is focizni akarok, válogatott akarok lenni, én akarok lenni a magyar válogatott csapatkapitánya. Ezek mostanra már sikerültek. 

Ugyanakkor még bajnok akarok lenni a Liverpoollal, és igen: meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját. Nagy célok. De csak reális célokat tűzök magam elé"

 - fogalmazott az interjúban Szoboszlai.

Az biztos, hogy ha ez sikerülne, azzal történelmet írna Szoboszlai Dominik, mivel korábban magyar focista még nem nyert Bajnokok Ligáját. Bogdán Ádám 2018-ban a Liverpool kerettagjaként utazott a BL-döntőre, de nem nevezték be a Real Madrid elleni meccsre, míg Gulácsi Péter és Orbán Willi 2020-ban a Lipcsével az elődöntőben játszott.

Meddig jutnak Szoboszlaiék?

A magyar futballszurkolók számára a Liverpool szereplése a BL-ben egy külön kupasorozatnak felel meg. Szoboszlai Dominik szereplése ugyanis sokkal kardinálisabb kérdés, mint az, hogy kié lesz a BL-trófea. Hacsak a kettő nem esik majd egybe, azaz a Liverpool megnyeri a legrangosabb kupasorozatot. A fogadók rendszerint szeretnek kisebb-nagyobb összegeket tenni a magyar válogatott csapatkapitányát felvonultató Vörösökre is.  BL-meccsek fogadásaival kapcsolatos infók itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!